We zetten Ab op scherp!

Brilmode Rob Boon H.I.Ambacht

Mijn naam is Barry Reijnen, opticien, en sinds 1 augustus 2015 eigenaar van Brilmode Rob Boon in Hendrik-Ido-Ambacht. Ab en Maureen Ramaker zijn al jaren trouwe klant en toen ik hoorde dat Ab met het project Samen 'fietsen' we FSHD de wereld uit! geld binnenhaalt voor het Prinses Beatrix Spierfonds om meer wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen naar deze ziekte, hoefde ik niet lang na te denken om Ab, zijn vrouw Maureen en hun dochter Anouska te helpen in het behalen van hun doel.

Maureen en Anouska hebben beide FSHD en zijn desondanks enthousiast bezig met het werven van sponsoren voor het fonds. De passie spat er vanaf en dat heeft me geraakt!

Vorig jaar heeft er, op initiatief van mijn collega Hans Kuipers, al een collectebus op de toonbank gestaan en dat was een groot succes.

Dit jaar doen we er een schepje bovenop en wil ik met het bereik van de winkel nog grootschaliger bij kunnen dragen om meer bekendheid te krijgen voor deze campagne en me ook via social media actief inzetten om de actie onder de aandacht te brengen.

Voor iedere nieuwe 'like' op onze facebookpagina doneren wij één euro. (met een maximum van € 250,-)

Ons doel is om met de gecombineerde inspanningen minimaal 1000 euro op te halen voor het Prinses Beatrix Spierfonds!

Dus, deel deze pagina, 'like' ons op facebook en doneer..!

Ab, heel veel succes de 16e mei, wij steunen je.

Groet van Barry & Hans

Doneer direct

€ 370 opgehaald / 36%

Mijn Doel € 1.000