Wijnactie

Gradi van Ittersum
from €2.000 (132%)

De komende maanden hou ik samen met vrienden een actie om geld in te zamelen voor 'FSHD de wereld uit!', een samenwerking tussen de FSHD Stichting. Spierziekten Nederland en het Prinses Beatrix Spierfonds. Dit doe ik door de verkoop van een zorgvuldig geselecteerde rode wijn (Merlot uit Frankrijk). Van iedere verkochte fles wijn wordt 50% gedoneerd, ten behoeve van verder onderzoek naar een behandelmethode voor FSHD.

Wat kunnen jullie doen?

Om mijn actie te steunen kunnen jullie wijn kopen (en eventueel ook doorverkopen, voor zover mogelijk). Misschien kunnen jullie ook je netwerk inzetten om mijn actie te ondersteunen. Wellicht ken je een bedrijf of vereniging die de wijn wil opnemen als kerst- of relatiegeschenk? Wat je ook doet, alles is goed en alle kleine beetjes helpen. Voor bedrijven of verenigingen maken we wijnflessen (en etiketten) op maat.

Waarom deze actie?

In mijn directe omgeving hebben mensen waar ik veel om geef te maken met deze erfelijke spierziekte. Toen ik mij ging verdiepen in de verhalen van patiënten en de ziekte zelf, ben ik zeer geraakt door wat ik hierover hoorde. Onderzoek heeft inmiddels inzicht gegeven in de oorzaken van FSHD. De volgende stap is het vinden van een behandelmethode. Het zou toch geweldig zijn als dit lukt! Door de krachten te bundelen helpen we samen “FSHD de wereld uit”.

Hoe kun je mijn actie steunen?

Geef door hoeveel wijn je wilt kopen en betaal via bank of giro. De wijn kost €6,95 per fles en €40,= per doos (6 flessen). Alle flessen zijn voorzien van een speciaal FSHD actie etiket. Uiterlijk binnen 4 weken wordt de wijn bij je thuis bezorgd. Genoemde bedragen zijn excl. eventuele verzendkosten en evt. extra kosten voor op maat gemaakte etiketten.

Wil je meer informatie over een samenwerking met een bedrijf of vereniging? Neem dan even contact met mij op. Op aanvraag kunnen de etiketten worden aangevuld met specifieke afbeeldingen en wensen.

Alvast bedankt voor je support!

Gradi van Ittersum

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€350 13-04-2018 | 19:32 Weer een mooie bestelling van Schaap Shipcare!
€50 31-01-2017 | 11:24 Opbrengst wijnverkoop
€400 31-01-2017 | 11:06 Een fantastische order van Schaap Shipcare. Bedankt voor jullie support!
€45 24-01-2017 | 16:32 Opbrengst wijnverkoop
€20 06-01-2017 | 18:58 Opbrengst wijnverkoop
View all

Einddatum wijnactie

04-01-2017 | 13:29 Lieve allemaal, Via deze weg wil ik jullie allen een bijzonder goed, mooi en gezond 2017 toewensen!!   Het afgelopen jaar heb ik via onze actie veel leuke en mooie mensen leren kennen. Ik heb heel veel respect voor alle mensen die dagelijks te maken hebben met FSHD, maar ondanks dat zo positief en krachtig met deze ziekte omgaan. Alle positieve energie die er het afgelopen jaar is langsgekomen. Al die mooie acties die zijn opgestart. Het is fantastisch! Een diepe buiging voor jullie allemaal. Het einddoel is nog niet bereikt, maar de weg er naartoe is ingezet. Er komt een dag en dan is FSHD echt de wereld uit!! Ik wens iedereen die daar zo naar uitkijkt heel veel kracht toe, en veel liefde en support van de mensen om hen heen. Voor ons komt er helaas een einde aan de wijnactie. Maar, we zullen "FSHD de wereld uit!" blijven steunen. Voor degene die nog wijn willen bestellen (voor eigen consumptie of verkoop), dit kan nog tot eind januari. Groet, Gradi van Ittersum 
Read more