Ik fiets mee tegen FSHD

Martin 't Hoen

( Member of team: Het Juiste Verzetje )

Qr
from € 250 (34%)

Samen met Wim Groenewegen heb ik op 1 juli 1986 de Barendrechtse wielerclub Het Juiste Verzetje opgericht. Normaliter is er een feestje bij ieder behaald lustrum, maar dit jaar hadden wij iets anders in gedachte.

De nichtjes van Wim Tinke, Maureen en haar dochter Anouska, hebben beide de erfelijke, progressieve spierziekte FSHD. Om een therapie te vinden voor deze slopende ziekte is onderzoek nodig en voor onderzoek geld. Wij hebben gemeend dit jaar het feestje over te slaan en ons met onze gezonde spieren in te spannen voor de zieke spieren van de patiënten die lijden aan FSHD.
Wij gaan onder andere met ons team de Fietselfstedentocht van 235 kilometer rijden op 2e Pinksterdag en wij doen dit voor het project 'Samen 'fietsen' wij FSHD de wereld uit!'.
Hiervoor laten wij ons sponsoren.

Draag jij ook je steentje bij?

Dank je wel!
Martin

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 10 20-05-2016 | 13:59
€ 65 13-05-2016 | 11:02
€ 10 05-05-2016 | 19:13