Plus Koehoorn helpt mee naar onderzoek voor FSHD

Plus Koehoorn H-I-Ambacht
Qr
from € 500 (191%)

Vanaf 1 april aanstaande zal Plus Alfred Koehoorn starten met een statiegeldbonnen actie voor de campagne 'FSHD de wereld uit!' van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Onze klant Maureen Ramaker en haar dochter Anouska hebben beide de progressieve en ongeneeslijke spierziekte FSHD. Wilt u meer weten over deze spierziekte, dan kunt u hier klikken.

Ab, de man van Maureen en de vader van Anouska, gaat op 2e Pinksterdag de 235 km lange Fietselfstedentocht rijden en bij de finish hoopt hij een cheque in ontvangst te kunnen nemen voor extra onderzoek.
Wij willen Ab graag een steuntje in de rug geven om dat doel te bereiken.

Wie wil ons daarbij helpen?

Doneren kan heel gemakkelijk via bijvoorbeeld Ideal door op de doneerknop te klikken.
Door het delen van deze pagina komt er meer bekendheid voor deze ziekte.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 389,05 02-07-2016 | 12:55 De laatste actiemaand van de drie voor dit project is voorbij en het resultaat is fantastisch! Onze klanten hebben deze maand 494 statiegeldbonnetjes in de donatiezuil van het Prinses Beatrix Spierfonds gedaan en het totaalbedrag hiervan is € 389,05. Wat een enorme opbrengst! Het personeel van Plus Alfred Koehoorn en het Prinses Beatrix Spierfonds wil iedereen bedanken voor alle giften.
€ 252,95 31-05-2016 | 22:36 En voor de tweede maand op rij hebben de klanten van onze supermarkt een prachtig bedrag bij elkaar gebracht. Ditmaal door de donatie van 346 statiegeldbonnetjes met een totaalbedrag van € 252,95! Weer heel hartelijk bedankt!
€ 315,95 29-04-2016 | 20:33 Vanavond hebben we de telling gedaan van de statiegeldbonnen van de eerste maand voor het project "Samen 'fietsen' we FSHD de wereld uit!" van het Prinses Beatrix Spierfonds. Onze klanten hebben tijdens de maand april met elkaar 405 bonnetjes gedoneerd met een totaalbedrag van € 315,95.