Kerststukjes maken voor FSHD.

Sandra van Os
Fundraising page closed You can't donate anymore
Normal 56b89731d394bba476adafa0d690b1d52731ad84
from € 500 (0%)

Wij hebben in samenwerking met een vriendin Yvonne van der Nat, en een goede vriendin van haar, ( die zich ook graag wil inzetten voor FSHD ) een nieuwe actie op gezet, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Spierziekte FSHD. Wij gaan op zaterdag 12 december vanaf 14:00 uur t/m 16:00 uur kerststukjes maken voor de zeldzame Spierziekte FSHD. Met deze actie willen voor onze zwager Sjaan Sleeuwenhoek, die lijdt aan deze Spierziekte FSHD, zoveel mogelijk geld inzamelen voor een nieuwe medicijn voor deze Spierziekte FSHD.

Wij hopen met dit nieuwe medicijn, verbetering kan gaan komen voor onze zwager Sjaan Sleeuwenhoek, en uiteraard voor alle andere mensen die lijden aan deze Spierziekte FSHD.Onze zwager zal in de toekomst in aanmerking komen voor dit nieuwe medicijn.

Steun ook onze actie! Wij en onze familie zullen u er zeker heel erg dankbaar voor zijn. Wij hebben in September 2015, al een heel mooi bedrag op mogen halen van € 5.000,- euro met de Sjaan Sleeuwenhoek Spinning® marathon in Alblasserdam.

Maar blijven ons inzetten voor alle mensen die lijden aan de Spierziekte FSHD. Help samen met ons FSHD de wereld uit! Wij gaan ons weer meer dan 100% inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit Goede Doel FSHD. Samen staan wij sterker!

Aanmelding voor deze actie Kerststukjes maken voor FSHD, is helaas niet meer mogelijk. Donatie is uiteraard nog steeds van harte welkom voor deze actie voor FSHD.  

Namens mijzelf en mijn liefdevolle familie willen wij u alvast mega bedanken voor u donatie!

 

 

 

‪‪

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.