Ik kom in actie tegen FSHD!

Simon Kruizinga

Still to go

Qr
from € 1.000 (68%)

Bedankt dat je de tijd neemt om mijn actiepagina te bezoeken en mijn verhaal te lezen.

Dit jaar zoek ik mijn eigen fysieke grenzen op. Het doel is om gedurende het jaar aandacht te vragen voor spierziekte FSHD en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar deze spierziekte. Omdat mijn twee broers deze ziekte hebben is het voor mij erg belangrijk om mij hiervoor in te zetten. Ik heb het onbeschrijfelijke geluk dat ik deze ziekte niet geërfd heb. Door aandacht te vragen voor FSHD en geld in te zamelen voor het onderzoek naar FSHD wil ik laten zien dat ik mijn broers en hun gezinnen steun. Ik hoop dat mijn inzet en jouw donatie zal bijdragen aan de ontwikkeling van een medicijn om de spierziekte te stoppen en op termijn zelfs te kunnen genezen.

Met name in de tweede helft van het jaar zal ik aan een aantal hardloop wedstrijden gaan deelnemen. Het hoogtepunt is in oktober met de deelname aan de marathon van Eindhoven.

Het wedstrijd schema ziet er al volgt uit:

  • 19 april: Hoogeveense Cascaderun, 8 kilometer
  • 13 juni: Halve marathon van Zwole, 21 kilometer
  • 20 september: Dam to Damloop, 16 kilometer
  • 11 oktober: Marathon van Eindhoven, 42 kilometer
  • 13 december: DSW Bruggenloop, 15 kilometer

In de loop van het jaar zal ik regelmatig een updates plaatsen over de vorderingen van mijn trainingen en verslagen van de wedstrijden. Op mijn Instragram pagina zal ik regelmatig deze updates delen. Je kan mij ontzettend helpen door deze pagina en mijn updates zoveel als mogelijk te delen op verschillende social media kanalen. Het mooiste is een donatie via deze pagina.

Ik wil je alvast hartelijk danken voor het doneren, delen en steunen van deze actie.

Groet Simon

Via onderstaande links kun je mijn social media kanalen vinden

Instagram

 

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 10 18-09-2020 | 10:55
€ 50 18-09-2020 | 07:55 Goed bezig Simon! Mooie challange!
€ 10 18-09-2020 | 07:37
€ 15 18-09-2020 | 06:52
€ 5 18-09-2020 | 06:47
View all

Zoals verwacht loopt alles anders

26-08-2020 | 10:09 Wie had dat gedacht? Mooie plannen maken, uitdagingen aangaan, trainen en hard werken totdat...alles stil gezet wordt. Tot nu toe zijn alle wedstrijden die ik zou gaan lopen afgelast. Vlak voor mijn vakantie kwam ook het bericht dat de marathon van Eindhoven dit jaar niet doorgaat. Gelukkig zijn alle trainingen, de pijn en het continue gevecht met mijzelf niet voor niets geweest. Ik heb er ontzettend veel van geleerd, mijn conditie is enorm verbeterd. Het afgelasten van de marathon heeft mij aan het denken gezet. Wat moet ik nu gaan doen om deze actie succesvol te maken? Een marathon in mijn eigen omgeving lopen? Actie verlengen tot volgend voorjaar en hopen dat er dan ergens een marathon door gaat? Ik had bij verschillende ideeën niet het goede gevoel. Totdat ik een artikel las over een challenge die steeds populairder aan het worden is. Elke dag hardlopen! Elke dag een afstand van minimaal 1 mijl (1609 meter) hardlopen, weer of geen weer, geen zin of geen tijd is geen excuus! Een reeks van meerdere dagen achter elkaar hardlopen wordt een runstreak genoemd. De Engelsman Ron Hill heeft momenteel de langste streak: hij liep ruim 52 jaar elke dag, zonder een dag te missen. Dit wordt mijn challenge totdat deze sponsoractie afloopt. Ik ga een runstreak van minimaal 100 dagen achter elkaar hardlopen, no excuses!. Door het aangaan van deze challenge wil ik aandacht blijven vragen voor FSHD. Ik hoop zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar FSHD. Helpen jullie mee? Jullie kunnen helpen door dit bericht zoveel mogelijk te liken en delen. Het mooiste is natuurlijk een donatie. Als het gedoneerde geld komt direct ten goede aan het onderzoek.
Read more